Beter Benutten congres 8-2-17

Op 8 februari 2017 werd in de Amsterdam Arena het Beter Benutten congres gehouden. In dit programma van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu nemen allerlei regionale overheden en commerciƫle bedrijven deel. Doel is het verkennen en faciliteren van initiatieven om de vervoer infrastructuur beter te benutten.

Het congres, met als thema ‘een kijkje in de keuken’, maakte duidelijk dat de keus om deze ontwikkelingen publiek – privaat aan te pakken verstandig is. Er gebeurt veel op dit gebied, zo leerde het congres. Het uitwisselen van kennis via dit programma helpt iedereen verder. Succesvolle toepassingen leiden tot standaarden, waardoor belemmeringen tot investeringen wegvallen bij zowel overheden als commerciĆ«le bedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest recente berichten

Recente reacties

    Archieven